Stress, ångest, omotiverad

Jag skriver just nu på en hemtenta och jag har världens ångest och vill äta choklad hela tiden.
Igår var jag så nära att äta glass (visserligen Alvesta) innan jag kom på att det vore ett stort svek.
Ett svek mot mig själv, jag har inte ens haft sötförbud i en månad. Sist klarade jag det i ca tre månader. Varför bryta detta nu? Jo för när livet blir tufft vill jag äta, och det ska helst vara sött! Idag ska jag köpa en Celsius till mig själv bara för att jag var så duktig igår. Det går om man vill! Nya friska tag idag, hoppas sötningstomten inte kommer hem till mig ikväll igen, då blir det inte kul för mig.
Ikväll laddar jag upp med massa ostchips och ett gott humör. Ikväll ska hemtentan bli färdig!!!!
#1 - - Stephanie:

Jag förstår precis. Socker är godast när man inte mår bra. Men kämpa på! Som du säger, du har varit grymt stark. Jag måste dock fråga varför du har ett "förbud"? För mig gick det så mycket lättare när jag tog bort det där förbudet. Det blev mer ett aktivt val än ett tvång. Fast innan jag gjorde det behövde jag lära mig sjukt mycket om socker och hur det påverkar kroppen/hjärnan så att man kan vilja avstå. Men det tror jag nog att du kan:)

Och så har jag velat fråga vad osten heter som du gör chipsen med? Har glömt bort namnet.

Svar: Ja precis!! Jag har ett sötförbud därför att annars bakar jag massa olika LCHF-efterrätter, äter massa mousse, glass osv. (Allt inom LCHF). Så jag har som mål att inte äta sötsaker vid andra tillfällen är högtider :-) Självklart väljer jag ju också helst bort söta saker men ibland blir suget så stort och man kan inte fokusera på annat än det där jäkla suget! xD Den heter Boxholms Chiliost, supergod!! Vi ses på lördag stumpan! Kram <3
AnnasLCHF

#2 - - Stephanie:

Jahaaa men då hänger jag med! Inget LCHF-sött heller alltså. Ojdå, det kan inte vara lätt! Kämpa, kämpa! You can do it! Perfekt, tack! Jag ska prova att göra chipsen, har vart så sugen sen du visade bilden:) Ja det gör vi! Ska bli så kul!

Svar: Nej precis, unnar jag mig sött går jag loss helt och det vill vi inte! ;-)Har du hunnit prova dom än? :-)
AnnasLCHF

#3 - - Stephanie:

Okej, ja men det är lätt att bli sugen ju. Nej har inte provat än. Ska köra taco-kväll nästa vecka, då ska jag testa!:)

Svar: Hoppas du gillar det!! :-)
AnnasLCHF