KladdBrownie

Ingredienser
 
100 gram smör
3 ägg
1,7 dl Sukrin Melis
Knappt 3 dl mandelmjöl
4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
 
Gör såhär:
  1. Värm upp ungen till 200 grader.
  2. Smält smöret och låt det svalna.
  3. Vispa ihop de tre äggen tillsammans med sockerersättningen.
  4. Blanda de torra ingredienserna tillsammans med vaniljpulvret.
  5. Rör ner äggblandningen i mjölblandningent tillsammans med det smälta smöret och blanda tills smeten är slät.
  6. Häll i smeten i en smörad och "bröad" (mandelmjölad) kakform.
  7. Grädda i ca 10 minuter i ugnen.
  8. Ta kakan ur ugnen, låt svalna och servera sedan tillsammans med vispad grädde.
Jag tänkte att jag skulle ha i lite hackade nötter nästa gång, typ mandel eller hasselnötter. Det kommer höja den här kakan till skyarna! 
#1 - - Patricia:

Tack för dina recept! Ska testa!

Svar: Va kul! Hoppas du gillar det! :-D
AnnasLCHF

#2 - - Åsa. Sture:

Hej jag kmr inte in på din blogg på dator utan bara via mobilen. Skumt men tack för receptet.

Svar: Va konstigt, har du försökt att söka på google? :-)
AnnasLCHF

#3 - - Hanna:

Hej!
Fick din bloggadress av Anne som jag jobbar ihop med. Jättebra skrivet om vitaminer och mineraler! Och brownien låter supergod.
Hanna

Svar: Hej!Va roligt, hoppas du gillar kakan om du provar den :-)
AnnasLCHF

#4 - - Isabelle:

Kan man använda steviasocker istället för sukrin? Såg att du skrivit om ICAs men vi fick tag i Dansukkers, kanske snarlikt?

Svar: Dom har gjort en jätteful grej med den! Det är 50% vanligt socker och 50% stevia. Det är så fult gjort av dom att jag inte finner ord. Jag ska faktiskt skriva till DanSukker och berätta att de måste vara mer tydliga med sitt lurendrejeri :-/
AnnasLCHF

#5 - - Åsa :

Hej det var min dator som fått tuppjuck. Så det var visst inte inte svårare än så. Åsa

Svar: Vilken tur! :-)
AnnasLCHF