Perfekt

Jag har alltid varit blyg och tillbakadragen, mitt självförtroende har inte direkt varit det bästa. I vissa lägen har jag till och med önskat att jag vore osynlig.
Redan när jag var tio år var jag 167 cm lång, det gjorde mig näst längst i klassen. Inte nog med det! Jag var dessutom riktigt kraftig. Det var en jättejobbig period rent psykiskt för mig. Jag kände mig som en jätte i jämförelse med mina vänner som knappt nådde mig till axeln.
Vändpunkten!
Efter sommarlovet till sjuan hade killarna växt om mig och tjejerna hade kommit ikapp! Jag trodde inte det var sant! Då ökade mitt självförtroende lite, men bara lite för jag var ju fortfarande tjock. Och det var bara jag som var tjock i min klass. Så även fast jag inte var längst hade jag något annat att "skämmas" för. Jag önskar att jag kunde åka tillbaka i tiden och ge mig själv en ordentlig örfil! Ingen människa ska någonsin behöva skämmas för sin kropp! Vem är det som bestämmer snyggt och fult? Jo! Skönhet, förstår ni, det ligger i betraktarens ögon! 
Jag önskar att jag hade burit min (som My skulle sagt) fluffighet med stolthet!
 
Du är vacker och unik precis som du är, glöm inte det!
 
Min vikt pendlat upp och ner, men jag har bara växt 3 cm på 13 år. Jag skäms inte längre för min kropp, min kropp uppfyller inte "normkraven". Min kropp är perfekt. Perfekt för mig, jag skiter i om jag har utåtstickande revben, breda axlar, hängigt arsle eller stora fötter. 
Baby, I was born this way! <3


#1 - - Linnea Dahlgren:

Du är superfin Anna!

Svar: Tack Linnea! Kram <3
AnnasLCHF

#2 - - Jenny:

Jag har oxå utstickande revben:) Kallar dem för mina extrabröst...:)

Svar: Jag kallar mina det också!! XD hahaha!
AnnasLCHF

#3 - - Emma:

Bra skrivet Anna, och du är skitsnygg!
Jag var också längst i klassen och dessutom en tjockis. Blev ibland kallad monsterbrud, man går liksom inte obemärkt förbi när man är skitlång och 100kg tung. Är idag fortfarande 185 cm lång men 23 kilo lättare (thank you LCHF). Kan uppskatta min längd på ett annat sätt. Jag är stolt över varenda centimeter och dessutom har jag skitsnygga ben! Kram!

Svar: Fy fan vad barn kan vara elaka! Helt rätt inställning! Du lär ju vara rena rama drömmen för modellagenturer :-D lång, snygg och ett självförtroende att döda för :-) Kram!!
AnnasLCHF