Torsk i folie

Om jag hade vetat att något så enkelt kunde bli så gott hade jag provat det här för längesen!
 
Du behöver:
400g torsk (jag använde fryst som jag låtit tina under dagen)
Salladslök eller purjolök, efter smak
Sparris, efter smak
Chili (Findus frysta, färdighackade)
Ca 20 g smör
Dill (ICA's egna finhackade dill, djupfryst)
Salt
Peppar
Ugn-/grillfolie
 
Gör såhär:
Ställ ugnen på 175C
Koka sparrisen i 5 minuter
Bre ut foliet över en bakplåt
Lägg i fisken och salta/peppra efter smak.
Blanda smör och chili och "klutta" sedan ut smörblandningen på fisken
Strö över dill, lök och sparris
"Slå in" fisken och ställ i ugnen ca 15-20 minuter
 
Ät och njut!
 
 
#1 - - Medina:

Gud så gott! :D

Svar: Ja, verkligen! Prova vettja :-D
AnnasLCHF

#2 - - Amanda:

Hej Anna. Jag har precis börjat följa dig, du gav så otroligt mycket inspiration. Jag är nybörjare när det gäller LCHF. Hur lång tid tog det innan du börja märka skillnad? :) Mvh Amanda

Svar: Hej! Åh va roligt! Jag tror att jag började märka skillnad efter ca 7-10 kg, ungefär 2-3 månader alltså :-)
AnnasLCHF

#3 - - Martina:

Åh, Anna du ska veta hur mycket du inspirerar mig!
Jag är en tjej på 17 år som precis som du, alltid varit den stora tjejen. Nu har jag nått 80 kg, till mina 170 cm, och jag måste ner! Idag var min första lchf dag, och jag känner mig peppad som attans! Jag är en riktig överätare som lugnt kan äta två pizzor och en efterrätt. Därför litar jag inte så mycket på mina mättnadskänslor. Men jag hoppas på att det kommer bli bättre med tiden :)
Tack för en underbar blogg som ger mig en stor pepp :)

Svar: Va roligt att höra!! Jag är också en överätare, det bästa med Lchf är att man får vara det när det behövs. Idag åt jag 1,5 paket bacon med 100g ost på och sen åt jag 200g ostpizza ;-) lööööve LCHF! :-D
AnnasLCHF