Utvärdering av #hardcoreLCHF v4

Karin
Nu har 4 veckor gått. Jag har äntligen kommit igång med LCHF igen och jag mår så bra. En och annan ny maträtt har jag stiftat bekantskap med. Mina nya favoriter är blomkål med baconsås och gratinerade champinjoner. Det har varit så enkelt med både inköpslistor och menyer serverat. Tror jag kommer köra med dessa menyer framöver. 
 
Viktmässigt känns det mest på bhn och skärpet och jag känner mig inte så tung när jag kliver ur bilen t ex.
Mitt "dygnet runt" sug efter något att äta är som bortblåst. 
 
Vi är ju några stycken som gjort det här tillsammans på nätet. Det har varit väldigt inspirerande för mig att ta del av eran resa och den positiva pepp jag fått. Tack och bock!
 
Nu är det väl dax för eldprovet. Nu åker mina "urvuxna" kläder på igen. Döm om min förvåning. Byxorna gick både att få upp och stänga den här gången, men de går inte att röra sig i.
 
Nu är det bara att fortsätta LCHF:a så kommer även jag i mål till sommaren (och slipper köpa nya kläder). 
 
OK, sista invägningen tillsammans med er och bildbeviset!
 


 
Och Tusen Tack Anna för att jag fick vara din försöksperson. Det gav mig den sparken där bak som jag behövde.
 
 
Anna
Det har varit så roligt med detta experiment. Jag hoppas att ni som provat på det har mått lika bra som jag. 
Den största vinsten för mig har varit att döva mitt sötbegär med fett. Jag har ätit riktig mat och struntat i LCHF-bakning. Jag har gått ner 1,7kg totalt. Jag har inte direkt bråttom med det sista. Ibland kan resan vara målet :-)
Jag är grymt imponerad av Karins och era resultat! Tänk vad en liten knuff och en stor dos jäklar anamma kan göra! Tusen tack för att ni vågade prova.
#1 - - Ellen:

Bra jobbet :) gøy å følge dere!

Svar: Tack! :-D Kram
AnnasLCHF

#2 - - Anonym:

Anna! Du inspirerar mig så JÄVLA mycket. Tittat på dina bilder och recept osv och blir så sjukt glad och peppad. Du visar verkligen att det går, och att man inte ska ge upp. Jag har börjat med LCHF och tränar nu och känner mig så glad, och det börjar hända saker. Satt upp ett litet mål för mig själv att köra på nu fram till Augusti, då lär det ju bli STOR skillnad väl? Haha, behöver höra lite peppande ord från dig då du inspirerar mig så mycket. Kan du ge mig lite fina tips och råd på vad jag ska tänka på om jag känner mig nere och får för mig att inget händer? Kör ibland Celsius också, är det okej om man kör 'strikt lchf' och tränar?

Du är jättefin! Peace and love.

Svar: Åh va roligt! Tack så mycket :-D Om du håller fast vid din nya livsstil och inte tummar på reglerna lär du gå ner massor tills dess :-) När "ingenting händer"-känslan knackar på brukar jag alltid jämföra gamla och nya bilder. Det ger dig svart på vitt hur mycket du verkligen har förändrats. Spegeln är inte min bästa vän därför förlitar jag mig på fotografier :-) Jag dricker Celsius och har gjort under min viktminskning. Känn efter hur du mår och hur din kropp reagerar. Vissa triggas av Celsius medan andra bara blir pigga :-)Det här kommer du klara galant!! Heja heja! Kram
AnnasLCHF

#3 - - Djudjufruit:

SÅÅÅÅÅÅ bra jobbat :)

Svar: TACK :-D
AnnasLCHF

#4 - - Stina:

Försökte haka på men gick rakt upp i vikt med 3 kg efter en och en halvvecka...panik vågar inte köra så strikt. Undra varför det blev så. Stod på en platå sen 8 månader tillbaka och försökte göra något kraftfullt men tyvärr får knappt på mig jeansen.

Svar: Nämen :-O Va tråkigt :-( Åt du exakt som vi? Alla fungerar olika, det gäller att hitta det som är hållbart för just precis dig och din kropp :-) Lycka till! Kram!
AnnasLCHF

#5 - - Anonym:

Hej, Blev jätte taggat av din blogg, har försökt flera gånger med lchf,inte lyckats. Nu kör jag din vecka för vecka,starta i går,så hoppas hoppas. ni har varit jätte duktiga.

Svar: Hej! Va roligt :-D Lycka till och hör av dig om du vill ha tips/hjälp med något :-) Kram!
AnnasLCHF

#6 - - Stina:

Hej
Ja jag lagade efter dina recept fast inte i samma ordning. Körde även periodisk fasta dvs 16/8 så ingen frukost men dina recept för lunch och middag.
Stina

Svar: Hej Stina! Va roligt. Hoppas det gav bra resultat :-) Kram
AnnasLCHF

#7 - - Cecilia Paulsson:

Anna, goding! Så kul att träffa dig. Ska följa din blogg framöver. Kram på dig
Cecilia

Svar: Tack detsamma fining!! Jag kommer följa din också :-D Du skriver jättebra!Kram <3
AnnasLCHF