LCHF Fudge

Sorry, men kolla va snygga de blev när man hällde dom i en isform av silicon :-D


#1 - - Sophie :

Jag undrar om det är sukrin Gold som gör att fudgen stelnar? Eller kan det göra det utan sötningsmedel? :)

Svar: Jag vet tyvärr inte för jag har aldrig provat (a) :-)
AnnasLCHF

#2 - - Sophie :

Det jag gjorde blev gott :) Men blev kanske inte exakt som en fudge, är lite osäker. Men ätbart iallafall. Men hällde i lite för mycket ( eller FÖR mycket ) vaniljsocker... och påtal om det, är inte vanilj-socker, likadant som vanligt socker...? :/

Svar: Det ska vara vanilj-Pulver, inte vanilj-Socker. Stor skillnad, både pris och smak. Om du vill haft i vaniljsocker är det inte LCHF. Bourbon vaniljpulver finns vid bakavdelningen i en liten glasburk :-)
AnnasLCHF

#3 - - Anonym:

De ser gode ut! Hvor finner jeg recepten? Mvh Heidi :)

Svar: I inlägget innan detta :-) ska lägga in en länk i detta inlägg också :-)
AnnasLCHF