LCHF-Chocolate Biscuit

If you skip to dip the biscuits in melted chocolate, I would say that this variant is quite strict.
I took the liberty to count on this and figured out that the whole kit contains following:
6% Protein = 32g
93% Fat = 225g
1% Carbohydrates = 7g 

Biscuit:
100g almond meal
1.25 dl Sweetening
2 egg whites (Save the yolks to the butter cream!)


Filling:
200g softened butter
1,25 dl Powdered sweetening
1 tsp Vanilla Powder
2 tablespoons Cocoa (will be a strong chocolate flavor)
2 egg yolks (the ones that were left from the bottom)


Instructions:
Preheat the oven to 175C.
Mix the almond flour and sweetening in a bowl.
Beat the egg whites lightly in another bowl and then turn them down into the almond mixture.
Roll balls of the batter and then flatten them on a baking sheet with parchment paper (around 10 biscuits).
Bake in the oven for about 5-8 minutes.
Remove and disconnect from the paper, let cool.
While the ground cools, prepare the butter cream.
Place all ingredients in a bowl and whisk with an electric mixer.
Once the ground has cooled spread on plenty of butter cream.
Let stand in refrigerator about 30 minutes before serving.



LCHF-Biskvier

Om man skippar att doppa biskvin i smält choklad skulle jag vilka påstå att denna variant är ganska strikt.
Jag tog mig friheten att räkna på detta och fick fram att hela satsen innehåller följande:
6% Protein = 32g 
93% Fett = 225g 
1% Kolhydrater = 7g 
 
Biskvibotten:
100g Mandelmjöl
1,25 dl Sukrin (eller annan valfri sötning)
2 st äggvitor (Spara gulorna till smörkrämen!)
 
Fyllning:
200g Rumstempererat smör
1,25 dl Sukrin melis (eller annan florsockerliknande sötning)
1 tsk Vaniljpulver
2 msk Kakao (blir en stark chokladsmak)
2 äggulor (de som blev över från botten)
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 175C.
Blanda mandelmjöl och sötning i en bunke
Vispa äggvitorna lätt i en annan bunke och vänd sedan ner dem i mandelblandningen.
Rulla bollar av smeten och platta sedan till dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen ca 5-8 minuter.
Ta ut och lossa från pappret, låt svalna.
Medan botten svalnar förbereder du smörkrämen.
Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa sedan med elvisp.
 
När botten svalnat brer du på rikligt med smörkräm.
 
Låt stå i kylen ca 30 minuter innan servering.


 
Visa fler inlägg