Sockerist

På bilden till vänster var jag 18 år.
Jag jobbade under den tiden på GodisHörnet i Tumba.
Vi hade över 550 sorters smågodis.
Mina dagar gick ut på att fylla upp godis, men framförallt åt jag det också.
Jag åt godis hela tiden. Visst, det var gott, det kan jag inte ljuga och säga att det inte var.
Jag älskade mitt jobb. Mestadels för att jag fick äta massa godis hela dagarna🍫
Bilden till höger togs förra helgen. Nu äter jag inte längre socker.
Jag jobbar inte längre i en godisaffär. Jag jobbar på kontor.
Här är, å andra sidan, 14:30-fikat heligt. Det finns alltid något gott på bordet.
Men det bekommer mig inte längre. Det har snart gått 3 år sen jag sist gjorde avsteg från LCHF.
I snart 3 år har jag varit fri från mitt beroende. I snart 3 år har jag varit sockerfri.
Nej, det har inte varit lätt alla gånger. Men! Det är så värt det!

 

 

BB-gratäng

Broccoli- och bacongratäng. Ville äta något snabbt och enkelt idag och då knåpade jag ihop denna. 

140g bacon (ett paket)
150g broccoli
1dl grädde
1,5dl riven ost
Salt
Peppar

Gör så här
Sätt ugnen på 200C.
Klipp baconet i småbitar och lägg ut i en ugnsfast form, grädda i ca 10 minuter.
Blanda sedan ner broccolin och grädden. Salta, peppra och toppa med ost.
Grädda i ca 15-20 minuter.
Fett, gott och mättande :-)



BB-gratin

140g bacon 
150g broccoli
1dl cream
1,5dl grated cheese (75g)
Salt
Pepper

Instruction
Preheat the oven to 200C.
Cut the bacon into small pieces and place in a baking pan, bake for about 10 minutes.
Add the broccoli and cream. Salt, pepper and top with cheese.
Bake for about 15-20 minutes.



Visa fler inlägg