Utvärdering av #hardcoreLCHF v4

Karin
Nu har 4 veckor gått. Jag har äntligen kommit igång med LCHF igen och jag mår så bra. En och annan ny maträtt har jag stiftat bekantskap med. Mina nya favoriter är blomkål med baconsås och gratinerade champinjoner. Det har varit så enkelt med både inköpslistor och menyer serverat. Tror jag kommer köra med dessa menyer framöver. 
 
Viktmässigt känns det mest på bhn och skärpet och jag känner mig inte så tung när jag kliver ur bilen t ex.
Mitt "dygnet runt" sug efter något att äta är som bortblåst. 
 
Vi är ju några stycken som gjort det här tillsammans på nätet. Det har varit väldigt inspirerande för mig att ta del av eran resa och den positiva pepp jag fått. Tack och bock!
 
Nu är det väl dax för eldprovet. Nu åker mina "urvuxna" kläder på igen. Döm om min förvåning. Byxorna gick både att få upp och stänga den här gången, men de går inte att röra sig i.
 
Nu är det bara att fortsätta LCHF:a så kommer även jag i mål till sommaren (och slipper köpa nya kläder). 
 
OK, sista invägningen tillsammans med er och bildbeviset!
 


 
Och Tusen Tack Anna för att jag fick vara din försöksperson. Det gav mig den sparken där bak som jag behövde.
 
 
Anna
Det har varit så roligt med detta experiment. Jag hoppas att ni som provat på det har mått lika bra som jag. 
Den största vinsten för mig har varit att döva mitt sötbegär med fett. Jag har ätit riktig mat och struntat i LCHF-bakning. Jag har gått ner 1,7kg totalt. Jag har inte direkt bråttom med det sista. Ibland kan resan vara målet :-)
Jag är grymt imponerad av Karins och era resultat! Tänk vad en liten knuff och en stor dos jäklar anamma kan göra! Tusen tack för att ni vågade prova.
Visa fler inlägg