Periodare

Som ni märker försöker jag återuppliva min blogg, igen. Vi får se hur det går denna gång. Jag ska försöka skriva något litet till er varje dag.

Jag vill tacka alla er som gått/går in på min blogg trots att det är glest mellan inläggen. Det är fantastiskt att ni hänger kvar!

Söker du inspiration har jag väldigt mycket recept recept här på bloggen. Klicka på den kategori som är intressant för sig så kommer du vidare.

Hoppas du får en trevlig dag!#1 - - Tessan:

Hej Anna!

Halkade in på din Instagram av en slump då jag letade efter erfarenhet av Lchf och hittade då även hit. Jag undrar om du skulle vilja dela med dig av dina tips för att starta med kosten då jag är helt vilse. Skulle så gärna vilja få bra kostvanor,motionsvanor och få bort mitt hemska sötsug. Så skulle du ha tid o vilja mejla mig din erfarent o steg ett till Lchf skulle jag bli jätte glad :)
Mvh Tessan

Svar: Hej! Steg ett, läs på. Kunskap är makt. Hos kostdoktorn hittar du nästintill all information du behöver. Jag skrev ett inlägg för ett tag sen: http://annaslchf.se/2014/march/varfor-gar-jag-inte-ner-i-vikt.html. Men som sagt, läs på och var beredd, i början är det kanske lite svårt men det blir lättare och lättare :-) Lycka till! Kram
AnnasLCHF