Resultat av läkarundersökning

För två veckor sen skrev jag om mina konstiga symtom jag haft (läs hela inlägget här).
Trött/Slö, Oengagerad, Sur, Raseriutbrott, Utebliven mens, Håravfall, 
Viktuppgång (5kg på typ 2 veckor och kan pendla 2kg på bara en dag), Seg i huvudet, 
 
Resultatet visade inga konstigheter.
Jag hade inga brister och inget var fel på min sköldkörtel.
 
Läkaren trodde då att jag kunde vara utmattad eller extremt stressad. 
Men jag vet bara inte hur det kunnat bli så och jag tror inte det själv.
 
Givetvis är det inte okej att må så här och jag tar detta på fullaste allvar.
 
Mensen som är ju också upp och ner så jag gick till gynekologen för att se om hon kunde ha något svar på det.
Allt såg bra ut och jag har inget fel, som hon kunde se, där nere.
Men däremot ville hon att jag skulle ta några prover till.
Bland annat mäta min testosteronhalt och D-vitamin.
 
Är det inget fel på de värdena kommer jag gå till läkaren igen för att se om de kan bero på stress.
 
Att tappa så mycket hår som jag gjort samt att gå upp i vikt trots bra mat är helt orimligt.
 
Fortsättning följer...
 
 
#1 - - Ania:

Vad jobbigt Anna. :(
Jag känner med dig, för jag är i princip i samma sits. Inte just håravfallet, men resten stämmer så bra på mig (men jag har stora problem med trötta, grusiga, röda ögon som jag ej haft förr). Sedan ett antal månader är jag extremt FYSISKT trött! Jag vill verkligen ut och gå, springa osv men jag klarar det inte, för benen liksom inte bär mig. Jag får ibland leda min cykel vissa sträckor för att jag inte orkar trampa tungt... Sträckor jag för några månader sedan cyklade utan problem. Jag är iofs inte lika duktig som du med kosten, men har ätit oförändrat i år och ändå på kort tid gått upp just 5 kg! Tjatade mig till att få ta vitamin-, allergi- och sköldkörtelprover på VC, men det visade ingenting onormalt. Blev helt ärligt ledsen av det svaret, för vill ju hitta ett svar på varför jag mår såhär!
Har för 4 år sedan varit utbränd och är rätt säker på att det inte är fallet nu. Men ville mest säga att jag förstår din frustration och du är inte ensam... Kram!

Svar: Usch va jobbigt det låter :-( Gå till läkaren och ge dig inte förrän någon tar dina symtom på allvar. Du förtjänar att må bra. Ge inte upp.Kram på dig
AnnasLCHF

#2 - - gravid? :

Gravid?

Svar: Nej, det var bland det första vi kollade :-)
AnnasLCHF

#3 - - Sara:

Låter som nån hormonrubbning? Antar att gyn tog såna prover. Kram!

Svar: Hon tog alla möjliga tester, förmodligen var det inget fel på dom eftersom hon inte återkopplat. Vi får se när jag ska till läkaren vad han säger :-) Kram!
AnnasLCHF

#4 - - Anonym:

Hej! En vän har haft exakt samma symtom som dig men läkaren hittar inget onormalt i hennes värden.. hon gick då tillslut till en mineralterapuet som såg att hon hade väldigt stor underproduktion på sköldkörteln trots att läkaren påstod att den var normal för henne.. mineral terapeuten förklara att det kan vara svårt för läkare att se då de tar vanliga blodprov och hon kollar cell nivån. Hon har fått medicin och mår mycket bättre.. lite luddig kommentar men ville bara tipsa då era symtom låter så lika och vet hur jobbigt det är att få höra att man är "frisk" när kroppen uppenbarligen mår dåligt.
Sök "Gunillas mineralterapi" på Google så har hon hemsida där du kan läsa mer.
Mvh Klara

Svar: Ska definitivt kika på detta när min hjärna börjar fungera lite mer, just nu kan jag inte riktigt förstå nya begrepp eller texter 🙈 Tack för bra tips! Kram
Anna Hagström

#5 - - Aleksandra:

Dina symtom är klassiska för underproduktion av sköldkörteln. Jag har sedan 10 år tillbaka och jag har lärt mig att läkare är väldigt okunniga när det kommer till sköldkörteln!!

Det finns bra grupper på fb där det finns mycket kunskap. Börja med att begära ut dina provsvar skriftligt och läs på om vilka värde man ska ha.

Med tanke på hur du beskriver att du mår så förstår jag att detta kommer bli en utmaning lika tuff som att bestiga ett berg. Våga ta hjälp av andra som redan har varit x antal ronder med vården.

Lycka till!

Svar: Hej! Tack för din kommentar! Jag har varit sjukskriven i 5 månaderpch nu äntligen börjar de ta prover på mig igen.Men dessvärre är jag utmattad också, ska bli spännande att se vad proverna säger.
Kram!
Anna Hagström